Elektrische auto

Maak kennis met de elektrische auto van Silence! Met haar unieke design en uitstekend comfort is dit het ideale voertuig rondom de stad en provinciale wegen. De elektrische 90 km/u nanocar is dé auto waarin jij graag gezien wordt. Bekijk ons assortiment.

Elektrische brommobiel

Een elektrische brommobiel van Silence is hét vervoersmiddel van nu. Met een bereik tot maximaal 149 kilometer, een uitneembare batterij én een ruime bagageruimte geniet je altijd van een uitstekend gebruiksgemak. En dat zonder (auto)rijbewijs.

Elektrische motorscooter

Een elektrische motorscooter waarmee je supersnel optrekt? Die comfortabel én stoer is? Met een uitneembare batterij die je met je meerolt als een trolley? Silence maakt het waar! Bekijk ons assortiment en laat je verbazen door de unieke features.

Elektrische scooter

Supersnel optrekken, al je apparaten opladen via de batterij en heerlijk lang toeren op één accu? Een elektrische scooter van Silence heeft het in zijn mars! Bekijk ons assortiment en ontdek zélf wat dit merk zo uniek maakt.

Elektrische bezorgscooter

Energiezuinig op pad voor jouw bezorgdienst met een accu die heel lang meegaat en groot bereik heeft? Dat doe je met een elektrische bezorgscooter van Silence. Bekijk ons assortiment en ervaar de gemakken van dit Spaanse merk.