Nederlands (NL) | English (EN)
 
   
Specialist in: Volkswagen Seat
Audi Skoda
 
Volkswagen Audi Seat Skoda
 

Automobielbedrijf Het Centrum

Industrieweg 3
6051 AE Maasbracht (NL)
+31(0)4 75 46 26 26

info@centrum-maasbracht.nl

 
 

Reparatie en onderhoud


                                                                      
Ook na aanschaf van uw auto staat ons team voor u klaar. Ons team draagt zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van originele onderdelen en accessoires voor uw auto. Autobedrijf Het Centrum voorziet uw auto van alle noodzakelijke reparaties en is leverancier van originele accessoires en onderdelen. Wij kunnen aan de hand van de gegevens van uw auto, vooraf prijsinformatie geven over onderhoud of reparatiewerkzaamheden. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren.

Het belangrijkste gereedschap is natuurlijk ons vakbekwame en gemotiveerde personeel met jarenlange ervaring. Die brede kennis van alle modellen is één van de sterke punten bij ons. Wij zijn altijd bereid om nét even dat beetje extra te doen. Auto’s en klanten zijn voor ons geen nummers. Betrokkenheid en interesse zijn onze karaktereigenschappen.

Vanzelfsprekend staan zaken als service, eerlijkheid en openheid bij ons hoog in het vaandel. U mag niet anders verwachten. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

En mocht blijken dat de reparatiekosten om wat voor reden dan ook hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan bent u de eerste die dat weet.

Fabrieksgarantie.

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de lease-auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie zijn wij het juiste adres.

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen wanneer bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie moet worden gedaan, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. In zo'n geval zorgen wij er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat de garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.