Nederlands (NL) | English (EN)
 
   
Specialist in: Volkswagen Seat
Audi Skoda
 
Volkswagen Audi Seat Skoda
 

Automobielbedrijf Het Centrum

Industrieweg 3
6051 AE Maasbracht (NL)
+31(0)4 75 46 26 26

info@centrum-maasbracht.nl

 
 

Over ons

Waarom en op welke wijze bieden wij onze producten en diensten aan en op welke klantenkring richten wij ons? Wij richten ons hoofdzakelijk op de particulier, de klein-zakelijke autobezitter en de lease-rijder. Deze klantenkring moet bij ons op alle reparatie- en onderhoudsvragen niet alleen een deskundig antwoord en goed advies ontvangen, maar mag op geen enkele vraag het antwoord: “nee, dat kunnen wij helaas niet” mogen horen.


                                      -Heden-

Wij hebben ons gespecialiseerd in de 4 bekende hoofdmerken van de Volkswagengroep en hebben hier het equipement van de werkplaats en de kennis van de medewerkers volledig aan aangepast. Wat wij onze klanten kunnen aanbieden is zeer divers; uiteraard het reguliere onderhoud volgens fabrieksvoorschrift. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de merken die vallen onder de VW-groep, maar ook voor alle andere automerken. Waar u nog meer voor terecht kunt is o.a. sleutels inlezen, update van het motormanagement, schadeherstel, spotrepair, airco reparaties, ruitvervanging en ruitreparatie, apk. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Tevens bemiddelen wij bij de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s Historie In 1956 begon Jan Smeets als zelfstandig ondernemer een garagebedrijf in Maasbracht. Na enkele jaren werd hem het dealerschap van NSU aangeboden, wat na enkele jaren overging in het dealerschap voor Volkswagen en Audi.


                                       -1975-

Na het plotseling overlijden van Jan Smeets in 1979 werd het autobedrijf overgenomen door zijn dochter en schoonzoon, Sjaak en Margot Slangen. Sinds 2008 werd het team versterkt door de komst van hun zoon Rob. Zo staat dus nu de derde generatie klaar om het u als klant in alle opzichten naar de zin te maken. In 2009 hebben wij besloten om als onafhankelijk autobedrijf verder te gaan. De verplichtingen die door de autofabrikant werden opgelegd legden zo’n financiŃ‘le druk op het bedrijf, dat het onmogelijk werd normale prijzen te hanteren voor reparatie en onderhoud. Door de keuze die wij gemaakt hebben, blijft het mogelijk u van dienst te zijn tegen “ouderwetse” prijzen. Gaat het om vakmanschap, betrouwbaarheid en een goede prijs, dan durven wij te zeggen: HET CENTRUM NATUURLIJK.